15.2.2024

Synttäriviikko 2024

 

Godis vietti vuosijuhliaan nyt jo toista kertaa peräkkäin synttäriviikon merkeissä. Perinne aloitettiin koronavuosien hiljaiselon jälkeen ja se vakiinnuttaa toivottavasti paikkansa myös tulevien godislaisten kalentereissa ja sydämissä. Nyt on aika ottaa pieni katsaus vuoden 2024 synttäriviikon kohokohtiin!

Maanantaina pääsimme pelailemaan yhdessä lautapelejä ja viisastamaan toinen toisiamme mm. Smart10 pelillä ja shakilla. Myös selitys- ja kuulunymmärtämistaitoja testattiin Aliaksen parissa. Synttäriviikko sai mukavan leppoisan alun ja Bar Playn yläkerta loi juuri sopivan tunnelman.
 
                                                   Smart10 tarjoili välillä liiankin haastavia kysymyksiä

Tiistaina oli aika pistää vauhtia kinttuihin ja siirtyä pöydän ääressä pelaamisesta kentälle! Varasimme vuoron Motonet Areenan pedagogisesta salista, joka olikin juuri sopivan kokoinen meidän 10 hengen porukalle. Joukkuepelitaitoja hiottiin kuntoon säbäilyn ja norsupallon merkeissä. Lopuksi testattiin myös hermoja tamppoonipallopelillä! Sitä ei kyllä kukaan tainnut osata pelata...

                
                                       Urheilun parhaat asiat eli hiki ja ärsytys jäivät käteen tamppoonipallosta


Keskiviikkona vietettiin godislaisten rakastamaa perinteistä kämppäapproa ja suuri osallistujamäärä vahvisti vielä kämppäapprojen kovan suosion! Ohjelmassa oli neljä asuntoa, joissa kisailtiin erilaisten pelien ja visojen merkeissä. Kisojen voittajajoukkuekin saatiin selville, mutta parasta antia taisi olla omalla porukalla hauskanpito. Lopuksi eläköityvä varapuheenjohtaja Hanna taikoi kaikille hienot drinkit ja ilta jatkui Ilonan tanssilattialla.

                                                       Kämppäapproilijat vuosimallia 2024 (vaikka kuva 
                                                                   näyttää luokkakuvalta, meillä oli silti hauskaa!)

 
Torstaina pelit kovenivat entisestään, sillä oli aikaa ottaa mittaa toisista joukkueista Megazonen jännittävällä taistelutantereella! Mukana tapahtumaa järjestämässä oli kaksi muuta Agoran ainejärjestöä: Fideksen teologiopiskelijat sekä Soinnin logopedit. Joukkueita sekoiteltiin hieman, mikä teki pelaamisesta hieman haastavaa: millään ei meinannut muistaa, että kaikki neonkeltaiset haalarit eivät ole samassa joukkueessa! Lopulta godislaiset pärjäsivät peleissä upeasti ja kaikilla oli super hauskaa! 
 
                                                        Godislaisten joukkue luonnollisesti ykkösenä


Viikko huipentui perjantain synttärisitseihin. Sitseillä oli huisketta ja vilinää ja mukava määrä osallistujia! Syksyllä julkaistu uusi sitsilaulukirja sai tulikasteensa synttärisitsien osalta, ja ystäväsivut täyttyivät uusilla nimillä. ”Vanhat pierut” saivat kunnian toimia toastmastereinä ja sehän sujui mainiosti meidän vanhoilta konkareilta! Kiitos heille ja kaikille kanssasitsaajille!
 
                                                  "Vanhat pierut" saivat etuoikeuden istua juhlakuvassa

 
Viikko päätettiin synttäribrunssilla lauantaiaamuna, jossa namuset pääsivät vielä herkuttelemaan ja porisemaan kuluneen viikon hetkistä ja tapahtumista. Puheenjohtajakaksikko leipoi koko perjantaipäivän hiki hatussa herkkuja osallistujille, ja varsinkin kasvispiirakka oli brunssivieraiden mieleen.
 
                                                    Kunniavieras Leif-Håkan jr kruunasi brunssipöydän


Kaikkiaan viikko oli äärettömän hauska ja monipuolinen! Toivottavasti kaikille löytyi jotain mieleistä! Kiitos kaikille mukana oleille, te teitte siitä ainutlaatuisen!

Onnea vielä Godis 43 v <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti